Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Αποτελέσματα Λαϊκού αγώνα δρόμου Γλυφάδας 10χιλ.

Οι εγγραφές για τον φετινό Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Γλυφάδας 10 χλμ. είχαν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο (έφτασαν τις 1900!), όμως οι προβλέψεις για άσχημες καιρικές συνθήκες την ημέρα του αγώνα έθεσαν σε αμφιβολία την επιτυχία του.

Τελικά όσοι... το τόλμησαν, νίκησαν καθώς ο καιρός έκανε το χατήρι σε δρομείς και διοργανωτές και ήταν εξαιρετικός για τρέξιμο επιτρέποντας στους 900 περίπου δρομείς που έτρεξαν τις δύο στροφές περιμετρικά του Γκολφ να χαρούν έναν καλά οργανωμένο αγώνα.

Όλα κύλησαν ομαλά το πρωί του αγώνα, η διαδικασία της διανομής των πακέτων συμμετοχής διεξήχθη χωρίς προβλήματα και ο αγώνας ξεκίνησε χωρίς καθυστερήσεις στις 10:30. Σημαντική ήταν η βοήθεια του χορηγού του αγώνα, της αθλητικής εταιρείας ASICS, η οποία προσέφερε και αρκετά δώρα στους δρομείς στην κλήρωση που ακολούθησε τον αγώνα.

Νικητές ο Γιάννης Χαμόδρακας του ΣΔΥ Πειραιά- Μεσσηνιακός με 30:47 και η Αντωνία Κορόζη στις γυναίκες με 36:55. (η διαδρομής ήταν λίγο μεγαλύτερη από 9 χλμ.)

Έτσι ο αγώνας μπορεί να χαρακτηρισθεί επιτυχημένος, τόσο εξαιτίας της μεγάλης συμμετοχής όσο και της καλής του οργάνωσης.

Σημαντική ήταν η βοήθεια της Αστυνομίας, των Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού, της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπυρόσβεσης του Δήμου Γλυφάδας, των εθελοντών αλλά και όλων όσοι συμμετείχαν από τον Δήμο Γλυφάδας και τον Κ.Α.Π.ΠΑ. Δήμου Γλυφάδας.

Δείτε τα αποτελέσματα

Φωτογραφίες Αγώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες.