Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Run the lake

Ο Σύλλογος Δρομέων Νοτίων Προαστίων 'ΕΥΚΛΗΣ' με την υποστήριξη του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης και την ευγενική χορηγία της Λίμνης Βουλιαγμένης – Τουριστικές Επιχειρήσεις ΑΕ, διοργανώνουν τον 1ο αγώνα δρόμου με εκκίνηση και τερματισμό τη Λίμνη Βουλιαγμένης, και διαδρομή περιμετρικά της θάλασσας, στους κόλπους Βουλιαγμένης και Καβουρίου.

1. Στοιχεία Αγώνα

Αφετηρία και τερματισμός: Λίμνη Βουλιαγμένης
Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Ώρα έναρξης: 10:00
Απόσταση: 10.000 μέτρα

Πληροφορίες διαδρομής:

Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα πραγματοποιηθούν από τις εγκαταστάσεις της Λίμνης Βουλιαγμένης.
Οι συμμετέχοντες θα κινηθούν με πορεία αριστερά προς Λαιμό και θα συνεχίσουν δεξιά προς Καβούρι. Θα διασχίζουν περιμετρικά την παραλία του Καβουρίου και μετά με πορεία δεξιά θα κατευθυνθούν προς τις κεραίες Πολιτικής Αεροπορίας, όπου αρχίζει και η επιστροφή τους διασχίζοντας την περιοχή του Αστέρα και το ακρωτήρι του Λαιμού. 

Οι τερματίσαντες μπορούν, αν θέλουν, να κολυμπήσουν (δωρεάν), αφού η θερμοκρασία του νερού της λίμνης είναι από 22 έως 24 βαθμούς Κελσίου και το νερό της λίμνης είναι ιαματικό. 

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο +30 210 7279216 καθημερινές 09:00-17:00 και στο www.runthelake.gr. Υπεύθυνη συντονισμού κα Σοφία Αθανασιάδο.

Ο Σύλλογος Δρομέων Νοτίων Προαστείων ΕΥΚΛΗΣ ανακοίνωσε στους δρομείς ότι ΕΚΛΕΙΣΑΝ οι εγγραφές του αγώνα.

 

1 σχόλιο:

  1. Ο αγώνας ήταν απίστευτος. Η διαδρομή πάρα πολύ όμορφη με θέα την θάλασσα. Υπήρχαν ανηφόρες με απότομες κλίσεις αλλά για τους λάτρεις του βουνού θα ήταν μια πρώτης τάξεως προπόνηση. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες.