Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Εντυπώσεις απο τον 14ο Αγώνα Δρόμου στο Άλσος Δαφνίου 10χιλ.

Η μέρα σήμερα ήταν ηλιόλουστη και φανταστική. Ήταν η πρώτη μου συμμετοχή στον συγκεκριμένο αγώνα χωρίς να γνωρίζω και πολλές λεπτομέρειες για την διαδρομή.

Πήρα πληροφορίες ότι περιέχει ανηφορικά σημεία με αποκορύφωμα το 4ο-5ο χιλ. 
Φτάνοντας εκεί έμεινα αρκετά εντυπωσιασμένος από το τοπίο και την ομορφιά που είχε το μέρος.
Εδώ είμαστε λοιπόν στο στοιχείο μας. 

Το πρωί είχε αρκετή υγρασία αλλά μόλις οι πρώτες πρωινές ώρες πέρναγαν σιγά-σιγά η ατμόσφαιρα έφτιαχνε προς το καλύτερο. Πρόσωπα με χαμόγελα, μικροί δρομείς έτοιμοι για τα 2 km, δρομείς από κάθε ηλικία και με τους διοργανωτές να σε υποδέχονται με ευγένεια και χαμόγελα.

Μια ατμόσφαιρα που πληρούσε τις προϋποθέσεις για έναν εξαιρετικό αγώνα.
Θετική εντύπωση μας δημιούργησε ο κύριος του συλλόγου με το μικρόφωνο με απίστευτες ατάκες και χιούμορ.

Το μόνο που απέμεινε λοιπόν ήταν το έναυσμα για την εκκίνηση. Μια εκκίνηση που δεν άργησε να έρθει με τα ρολόγια να ηχούν στα αυτιά μου.

Η διαδρομή ιδιαίτερα απαιτητική, αλλά όχι με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, εάν εξαιρέσουμε φυσικά το 4ο-5ο Km όπου κλίση της ανηφόρας ήταν αρκετά δύσκολη για τους περισσότερους δρομείς. 

Άποψή μου μια εξαιρετική διαδρομή, ειδικότερα για τους δρομείς που θέλουν να πάρουν το "βάπτισμα του πυρός"  στο Ορεινό τρέξιμο. Για τους πιο έμπειρους του Ορεινού ήταν μια πάρα πολύ καλή δοκιμή για έναν γρήγορο αγώνα.
 
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για τους διοργανωτές με μια επισήμανση. Λίγο μεγαλύτερη προσοχή την επόμενη χρονιά όσο αφορά την φύλαξη των προσωπικών ειδών των αθλητών, λόγω έντονου συνωστισμού πριν την γραμμή τερματισμού. 
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες.